Radiatoren in Hillegom

Roos CV, Elektro & Installatietechniek is de verwarming expert in Hillegom op het gebied van radiatoren. Radiatoren zijn in woningen een belangrijk onderdeel van het verwarmingssysteem. In combinatie met de CV-ketel en de thermostaat zorgen radiatoren voor warmte in uw vertrekken. Het water dat in de ketel is verwarmd, stroomt door de radiator. De warmte van dit water wordt afgegeven aan de lucht, waardoor de ruimte wordt verwarmd.

Er bestaan twee soorten radiatoren, die wij u in Hillegom beide kunnen leveren; paneelradiatoren en design radiatoren. Eerstgenoemde is de radiator die we allemaal kennen; bestaande uit een aantal platen met verticale ribbels. De ruimte tussen de ribbels zorgt voor een beter contact tussen de afgegeven warmte en de lucht. Design radiatoren zorgen niet alleen voor warme vertrekken, maar zijn bovendien mooi vormgegeven. Wanneer u radiatoren gaat aanschaffen voor uw woning, is het verstandig om op een aantal dingen te letten. Roos CV, Elektro & Installatietechniek uit Hillegom kan u hier meer over vertellen.

Tips over radiatoren van uw installateur uit Hillegom

Bij het uitkiezen van geschikte radiatoren, kunt u een aantal dingen in het oog houden:

  • Houd rekening met de plaats waar de radiatoren komen, en de inrichting van uw vertrek. Komen de radiatoren op opvallende plekken? U kunt dan kiezen voor design radiatoren.
  • Let op het gebruiksgemak. Zijn de radiatoren makkelijk schoon te maken? Wat voor stelknop zit er op de radiator? Etc.
  • Bekijk de capaciteit van de radiatoren. Welke vertrekken moeten ze verwarmen? De grootte van de radiator bepaalt de hoeveelheid warmte die kan worden afgegeven

Roos CV, Elektro & Installatietechniek uit Hillegom kan u adviseren over welke radiatoren het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie. Ook kunnen wij in Hillegom de capaciteit van radiatoren gemakkelijk voor u berekenen.